Kirppikselle kannattaa tulla koko perheen voimin. Yli 200:lta kirppispöydältä teet varmasti yllättäviä ja tarpeellisia löytöjä.

Pöytäsi koko on 120 cm x 80 cm. Tämän lisäksi sinulle on rekkitilaan vaatteille. Rekkiketjussa on valmiina 20 henkaria/asiakas.

Itsepalvelukirppiksemme on selkeä. Kaikki vaatteet sijoitetaan myyjäkohtaisesti hallin sivuseinien viereen, joten asiakkaiden on helppo kierrellä hallin vierustoja pitkin. Muut tavarat tulevat pöydille, jotka sijaitsevat kaikki selkeästi keskellä hallia.

Normaalisti pöytiemme viikkovuokrausaika on aina maanantaista sunnuntaihin.

Nyt kannattaa toimia nopeasti ja varata pöytä.

Varausohjeet:

Olemme lopettaneet pöytävaraukset kirppisvarausjärjestelmän kautta ja otamme pöytävuokraukset suoraan omaan sähköpostiimme.

Varaa pöytä sähköpostitse osoitteessa info@varuskunta.fi.

Ilmoita sähköpostilla nimesi ja ajankohta milloin haluaisit vuokrata pöydän. Saat paluuviestissä pöytänumerosi ja vahvistuksen varauksestasi.  Minimi vuokra-aika on yksi viikko maanantaista sunnuntaihin. Voit varata myös useita viikkoja.

Maksa pöytävuokra pankkitilillemme ja ota maksutosite mukaan saapuessasi paikalle. Voit maksaa myös paikan päällä vuokran kassaamme, mutta ilmoita siitä meille heti vuokrausta tehdessäsi.

TILINUMEROMME ON: FI84 1400 3000 1388 32 JA SAAJA FATELCO/VARUSKUNTA. LISÄÄ VIESTIKENTTÄÄN SAAMASI PÖYTÄNUMERO JA AJANJAKSO

Jos et saavu paikalle, vaikka olet varannut pöydän, etkä ole maksanut sitä, perimme tästä peruutusmaksun 10 €.

Peruutus on tehtävä sunnuntaihin klo 12.00 mennessä. Sairastapauksissa hyväksymme myös saman päivän peruutuksen.

Kannattaa siis ilmoittaa, jos et pääse paikalle.