Varuskunnan itsepalvelukirppis on tarkoitettu vain yksityisten henkilöiden myyntipaikaksi.

Myytävien tuotteiden tulee olla puhtaita ja siistejä. Kaikkien tavaroiden on mahduttava vuokraamallesi pöydälle. Oman pöytäpaikan alle saa laittaa tavaroita myyntiin lattialle.

Piraattituotteiden, aikuisviihteen, aseiden, vaarallisten aineiden, päihteiden, huonekasvien sekä elintarvikkeiden myynti on kielletty. Mikäli myyjä tuo edellä mainittuja kiellettyjä tuotteita myyntiin ja aiheuttaa niillä henkilö- tai esinevahinkoa, on hän korvausvelvollinen haitasta. Yritys pidättää oikeuden poistaa myyntikelvottomat tuotteet myynnistä.

Parhaimman myynnin saavutat, kun et tuo pöydälle kerralla liikaa tavaraa ja pidät pöytäsi siistinä. Pöytää siivotessasi/tyhjentäessä, katso ettei joukossa ole toisten omaisuutta, jos on, tuo ne kassalle. Jätä kirpputorin henkarit omille paikoilleen.

Myyntipaikka maksetaan paikanvarausosiossa. Vuokraus astuu voimaan, kun vuokra on maksettu. Maksettua pöytää ei enää hyvitetä, mutta varauksen ajankohtaa voi muuttaa. Ota tässä tapauksessa yhteyttä osoitteeseen info@varuskunta.fi. ja ilmoita varauksesi ja uusi ajankohta. Vahvistamme varauksen siirron sinulle sähköpostilla.

Asiakas tulostaa omat hintalappunsa verkossa. Kaikissa tuotteissa tulee olla asiakkaan oma viivakoodi. Vaihtaessasi tuotteen hintaa, vastaat itse uuden hintalapun vaihdosta.

Teemme parhaamme estääksemme varkaustapaukset ja ilmoitamme kaikki varkaudet poliisille. Varuskunta ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista eikä tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun meistä riippumattoman syyn sattuessa.

Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Myyjä vakuuttaa, että hänellä on omistusoikeus myytävään tavaraan. Varastetun tavaran tai toisen omaisuuden myyminen on kielletty.

Myyntipöytä tulee tyhjentää vuokrasopimuksen päätyttyä sunnuntaina klo 14.00 mennessä. Uudet asiakkaat voivat täyttää pöytänsä sunnuntaina klo 15.00 mennessä tai maanantaina klo 10.00 jälkeen. Mikäli myyjä ei tyhjennä pöytää kehotuksesta huolimatta, siirtyvät tavarat Fatelco Oy:n omistukseen välittömästi ellei asiakas ilmoita asiasta sähköpostilla osoitteeseen info@varuskunta.fi. Vahvistamme käsittelyaikataulun asiakkaalle sähköpostilla.

Myyntitulot tuloutetaan asiakkaalle viimeistään kahden päivän sisällä vuokra-ajan päätyttyä.

Kielletyt tuotteet:

 Ilman valmistajan lupaa monistetut tietokonepelit, cd-levyt, dvd-levyt ja muut tallenteet (”piraatit”)

 Elintarvikkeet

 Tuoteväärennökset.

 Kaikki alkoholi- ja tupakkatuotteet

 Lääkkeet

 Uhanalaisten ja rauhoitettujen eläinten nahasta valmistetut tuotteet ja täytetyt eläimet.

 Kaikki elävät eläimet.

 Kaikki sellaiset tuotteet, joiden myyminen on luvanvaraista, ellei myyjä voi osoittaa luvan

     olemassaoloa.

 Kaikki sellaiset tuotteet, joiden valmistaminen, myyminen tai ostaminen on Suomen lain vastaista.